Ejby Fys v/ Stine Skov Nielsen

Ejby Fys er en klinik, som vægter fokus på faglig og kompetent fysioterapeutisk behandling, hvor den nyeste viden inden for specialområder holdes opdateret. Klinikken styres af mig, Stine Skov Nielsen. I Ejby Fys er der både mulighed for individuelle behandlinger af specifikke problemstillinger og der kan desuden vejledes og trænes individuelt eller på små hold. Jeg vægter at der er en god og behagelig stemning i klinikken, hvor der skal være ro og fokus på den behandlingsform som udføres.

I Ejby Fys, kan du få behandling af akut opståede skader samt langvarige problemstillinger / smertetilstande.

Jeg tilbyder også holdtræning med max 5 personer, hvor jeg kan målrette træningen til den enkelte person på holdet. Derved kan jeg korrigere individuelt i øvelser. Se hvilke træningshold jeg tilbyder her. 

Det er ikke muligt at bruge henvisning fra egen læge, da klinikken arbejder udenfor sygesikringen. Men er du medlem af Sygeforsikring Danmark eller har sundhedsordninger, kan disse godt benyttes. Du skal blot sikre, at din sundhedsforsikring kan bruges hos en vilkårlig fysioterapeut.

Stine Skov Nielsen

Om Stine Skov Nielsen

Behandling og træning bliver udført af mig selv, Stine Skov Nielsen. Jeg har i mit arbejdsliv siden 2009 beskæftiget mig med behandling og genoptræningsforløb af personer med problemstillinger inden for ryg, skulder, hofte, ankel, samt kroniske smerter. Efter at have opbygget kendskab til diverse fysioterapeutiske redskaber og menneskekroppen som helhed, følte jeg for at opbygge min egen lille praksis. -Og eftersom min kæreste har et fantastisk håndværkergen, gav det mulighed for at bygge vores helt egen klinik, og `vupti`, inden for et lille år var Ejby Fys sat i værk.

I Ejby Fys tilbyder jeg fysioterapeutisk behandling af de problematikker som kan opstå i kroppen. Jeg er fascineret af menneskets krop og dens evne til at tilpasse sig, alt efter hvad vi kommer ud for og hvad vi udsætter kroppen for. Jeg har valgt at videreuddanne mig inden for smertevidenskab og mindfulness, samt træning og manuelle behandlingsformer af bindevævet. Disse uddannelser, giver mig et fantastisk overblik, når der skal laves en fysioterapeutisk undersøgelse med planlægning af behandling, samt i træningssammenhænge giver det mulighed for at skræddersy et specifikt program for den enkelte. Jeg har øje på kroppen som helhed. Krop og sind er to uadskillelige størrelser, idet vores mentale tilstand spiller en stor rolle for de fysiske reaktionsmønstre vi har.

Fysioterapeut P.Ba. med følgende videreuddannelse & kurser

 • Fysioflow -aktive øvelser for bindevævet
 • Åndedrættets betydning på krop og sind
 • Mindfulness instruktør og kursus i mindful spisning
 • Skader og problematikker i fod og ankel
 • Manuel bindevævsbehandling KMI (kinesis Myofacial Integration Therapy) Nakke, skulder, bækken
 • Smertefysioterapi- uddannelse
 • Sundhedspædagogik og `Den motiverende samtale`
 • MDT Mechanical Diagnosis and Therapy- McKenzie
 • Diagnosticering og konservativ behandling af patienter med discusprolaps I lænden
 • Tapeteknikker sports- og Kinesiotaping
 • Dynamisk stabilitet -test, behandling og træning af skulder
 • Correction academy -mobilisering/manipulation omkring Skulder, bækken, hofte, knæ og fod

Jeg har erfaring med massage siden 2006, og er tidligere handicaphjælper. I de sidste 10 år har jeg gennem mit arbejde på Faxe sundhedscenter, opbygget erfaring inden for træning og behandling af ryg, skulder, hofte og ankelproblematikker, samt holdundervisning. Desuden har jeg arbejdet med personer som lider af langvarige smerteproblematikker,- dette i et tværfagligt sammenarbejde med psykoterapeut, ernæringsvejleder og sagsbehandler. Den nyeste viden om kroniske smerter har jeg delt via foredrag gennem AOF. Generelt har jeg gennem tiden sat stort fokus på at løfte den enkelte persons funktionsniveau.

Fysioterapeut P.Ba. med følgende videreuddannelse & kurser