Fysioflow træning hos Ejby FysFysioflow træning hos Ejby Fys

Holdtræning hos Ejby Fys

Fysioflow

Fysioflow indeholder træning af kroppens bindevæv. Træningen starter med en opvarmende del, hvor kroppen varmes op via rolige bevægelser med naturlige sving. Herefter arbejdes med bestemte fjedrende bevægelser i yderstillinger, hvor man opnår et stræk i vævets forskellige bindevævslinjer i hele kroppen. Hvis man har en stramhed/nedsat bevægelighed i et område, vil der være mulighed for at skabe bedre bevægelse. Der vil indgå information om bindevævets funktion for at få en større forståelse for vigtigheden af at holde sig i bevægelse.

Da der arbejdes intens med bindevævet og derved også kroppens nervesystem, vil der afsluttes med liggende/siddende øvelser af meditativ karakter.
Fysioflow-træning er til dig med eller uden smerter, der ønsker en mere eftergivelig og bevægelig krop. Derigennem kan du opleve færre smerter og en fornemmelse af fysisk og mental lethed.

Prøv Fysioflow derhjemme, se med i træningsvideoen på YouTube.

Træningsvarighed 60 min. pr. gang.

Se priser for Fysioflow her
Fysioflow træning hos Ejby FysFysioflow træning hos Ejby Fys
Rygtræning hos Ejby FysKnæ og hoftetræning hos Ejby Fys

Rygtræning

Denne træning er til dig, som har gået over længere tid med en smerteproblematik i ryggen, eller bare føler behov for at styrke ryggen. Denne træning består af stabiliserende og styrkende øvelser for ryggen, som kan have indflydelse på en rygproblematik. Der kan indgå information i ryggens anatomi og funktion hvis det ønskes.
Rygsmerter er et folkeproblem og derfor har min interesse vægtet at kunne afhjælpe eller lindre symptomer stammende fra ryggen. Der er sket et paradigmeskifte ift. hvordan man skræddersyer rygtræningsprogram med det formål at lindre rygsmerter. Hvis du kommer med specifikke rygsmerter, vil min behandling tage udgangspunkt i en grundig undersøgelse af ryggen. Derfor kan det være et behov med en individuel forundersøgelse inden opstart på ryghold. Herefter planlægges de tiltag som bør foregå for at lindre symptomerne.

Træningsvarighed 50 min.

Se priser for holdtræning her
Træning hos Ejby Fys
Knæ og hoftetræning hos Ejby FysKnæ og hoftetræning hos Ejby Fys

Knæ og hoftetræning

Mange knæ- og hofteproblematikker opstår grundet nedsat styrke/stabilitet af de muskelgrupper som skaber styring og koordinering omkring et led. God muskelstyrke giver god stødabsorbering. Da knæ og hofte er involveret i almen funktion i hverdagen, giver denne træning dig mulighed for at opbygge muskelstyrke og give dig en velfungerende hverdag. Denne træning indeholder træningselementer som indgår i GLAD forløb, og kan benyttes som forbyggede træning for, at undgå knæ og hofte operation, og ikke mindst til at mindske smerteproblematikker, og give en hverdag med bedre fysisk funktion.

Træningsvarighed 50 min

Se priser for holdtræning her
Knæ og hoftetræning hos Ejby Fys
Skuldertræning hos Ejby Fys

Skuldertræning

Skulderen er et komplekst led, som er i højrisiko for at blive overbelastet. For at opnå bedst resultat af behandling er der ekstraordinær fokus på skoling i kroppen, herunder den nødvendige info om ens problemstilling. Åndedræt, holdning og dagligdagens udfordringer, kan have indflydelse på en skulderproblemetik, og i træningen arbejdes med disse områder. Selve træningen vil indeholde øvelser, som er tilrettet den enkeltes behov.- herunder stabilitet-, styrke-, og smidighedstræning.
Gennem forløbet bliver du udfordret til et niveau, hvor du mærker forbedring og fremgang af skulderfunktionen.

Træningsvarighed 50 min.

Se priser for holdtræning her
Skuldertræning hos Ejby Fys
Knæ og hoftetræning hos Ejby FysMindfulness hos Ejby Fys

Hold dig aktiv- for de ældre

Jo ældre man bliver, jo vigtigere er det at holde sig i bevægelse. Kom og vær med til at træne din krop. Det er aldrig for sent at komme i gang med træning. Det handler om, at finde det niveau man nu er på. Der bliver taget hensyn til dine/dit behov, hvad enten det handler om smerteproblematik eller en fysisk begrænsning. Træningen vil blive tilrettelagt, så du bliver udfordret. Du får trænet balance, styrke, udholdenhed og kondition. Der vil afslutningsvis være udspænding/afspænding.

Træningsvarighed 50 min.

Se priser for holdtræning her
Knæ og hoftetræning hos Ejby Fys
Balance og fodtræning hos Ejby FysBalance og fodtræning hos Ejby Fys

Balance og fodtræning

Balance og fodtræning indeholder forskellige træningselementer, hvor man gøres opmærksom på kroppens sansesystem, som er primær faktor for at opretholde balancen. Der vil indgå sanseøvelser gennem fod, ledstillingssanser som træner din kropsfornemmelse. Du vil blive udfordret gennem træningsøvelser som har til hensigt at forbedre din problematik. Øvelserne foregår i liggende-siddende og stående/gående udgangsstillinger. Der vil også være fodøvelser med og uden bolde, som aktiverer dine sansninger. Træningen vil imødekomme dig som oplever at have balanceproblemer. Det kan være efter en operation/sygdom, grundet alderdommens funktionelle `rynker`, eller anden årsag.
Du skal have tøj på som du kan bevæge sig i og indendørs sko, -dele af træningen foregår uden sko.
Det kan være en god ide at have modtaget en udredning ved at bestille en `første konsultation` i klinikken for at blive gjort opmærksom på specifikke fokusområder der skal trænes på. Fx i en situation hvor der er tale om en styrkeproblematik.

Træningsvarighed 50 min.

Se priser for holdtræning her
Balance og fodtræning hos Ejby Fys